Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 08 Ekim 2020 - 14:03 Yorum: 0

Batman’da uyuşturucu operasyonu

Batman Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bir ayda yaptığı 13 ayrı operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken operasyonlarda gözaltına alınan...

Batman’da uyuşturucu operasyonu

Batman Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bir ayda yaptığı 13 ayrı operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken operasyonlarda gözaltına alınan 17 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri son 1 aylık dönemde uyuşturucu madde ticareti yaparak toplum sağlığına ve toplumsal huzura zarar veren ve bu yolla haksız kazanç elde eden şahıslara yönelik olarak 13 operasyon düzenledi. Bu operasyonlarda; 55 kilo 620 gram kubar esrar maddesi, 556 gram toz esrar maddesi, 7 kilo 700 gram metamfetamin maddesi, 5 gram eroin maddesi, 36 adet uyuşturucu hap, 5 adet hassas terazi ele geçirildi. Ayrıca uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 18 bin 590 TL'ye de el konuldu. Yapılan operasyonlarda yakalanan ve adli makamlara sevk edilen 17 şüpheli şahıs "Uyuşturucu Madde Ticareti" suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Batman’da uyuşturucu operasyonu

Batman’da uyuşturucu operasyonu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber