Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 26 Haziran 2015 - 15:57 Yorum: 0

Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan'a ziyaretler

2071 Gençlik Hareketi Malatya İl Başkanı Mehmet Yılmaz ve Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Başkanı İnan Orhan, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan'a ziyaretler

MALATYA - 2071 Gençlik Hareketi Malatya İl Başkanı Mehmet Yılmaz ve Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Başkanı İnan Orhan, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

BAŞKAN GÜRKAN, “HER ZAMAN GENÇLERİN YANINDA OLACAĞIZ”
2071 Gençlik Hareketi Malatya İl Başkanı Mehmet Yılmaz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Başkan Gürkan, gençliği önemsediklerini belirterek, “Her zaman gençlerin yayında olacağız” dedi. 

2071 Gençlik Hareketi Malatya İl Başkanı Mehmet Yılmaz, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Gürkan’ı ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Başkanımızı ziyaret ettik. Kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. Yapacağımız çalışmalar için desteklerini aldık. Önümüzdeki günlerde daha farklı projelerle birlikte olacağımıza inanıyoruz” dedi.

Gençliği önemsediklerini ve her zaman gençlerin yanında olacaklarını belirten Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, “2071 gençliği de 2023 de hepsi bizim gençliğimiz. Gençlerimizin dernekleşmesi ve sivil toplum örgütlerine üye olmaları bizleri memnun etmiştir. Neticede örgütlü toplumlar her zaman için grup dinamiği açısından, memleketin milli değerlerin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması ve gençlik heyecanlarına güzel şeyler kanalize etme açısından önemli görevler ifa ediyorlar. Bu anlamda 2071 gençliğini önemsiyoruz. Ve bundan sonraki çalışmalarınızda da yanınızda olacağız” diye konuştu.

BAŞKAN GÜRKAN, “HERŞEY SANATLA GÜZELDİR”
Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Başkanı İnan Orhan, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Başkan Gürkan, sanatın önemine dikkat çekerek, “Her şey sanatla güzeldir” dedi.

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Başkanı İnan Orhan, beraberinde derneğin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Uluslararası Levent Vadisi Fotokampı’na desteklerinden dolayı Başkan Gürkan’ı ziyaret ettiklerini belirten Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Başkanı İnan Orhan, “Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği olarak ziyarete geldik. Uluslararası Levent Vadisi Fotokampı’na desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Büyük katkıları olmuştur. Önümüzdeki yıllarda yine beraber çalışmak istiyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sanatın önemine dikkat çekerek, “Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’ni burada görmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Sanat hakikaten bir milletin geleceğidir. Her şey sanatla güzeldir. Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneğinin çalışmalarını kutluyorum ve tebrik ediyorum. Başarılarınızı yakından takip ediyoruz. Ulusal başarılarınızdan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Bizler özellikle Uluslararası Kervansaray Buluşmaları diye tabir ettiğimiz, Melita’dan Battalgazi Kültür, Sanat,  Tarih ve Arkeoloji Günleri’nde Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği ile çok yakın çalışma içerisine girdik. Kervansaray Buluşmaları’nda, Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği hep yakın partnerimiz olarak çalışmıştır. Bu yılda Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği, Kervansaraya Buluşmaları’nda yanımızda olacağını biliyoruz” diye konuştu.

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Başkanı İnan Orhan, ziyaret esnasında Uluslararası Levent Vadisi Fotokampı’na desteklerinden Başkan Gürkan’a teşekkür plaketi verdi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber