Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan'dan ziyaretler

MALATYA (AA) - Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, huzurevi sakinleriyle İŞKUR İl Müdürü Vahap Toman'ı ziyaret etti. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gürkan, Yaşlılar...

Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan'dan ziyaretler

MALATYA (AA) - Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, huzurevi sakinleriyle İŞKUR İl Müdürü Vahap Toman'ı ziyaret etti. 

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gürkan, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Huzurevi’ni ziyaret ederek, huzurevi sakinleriyle bir süre görüştü. 

Yaşlılara karanfil hediye eden Gürkan, “Yaşlılar bizim için de toplumumuz için de çok önemli. Yaşlısına sahip çıkmayan bir toplum ve millet geçmişine sahip çıkmamış olur" dedi.

Huzurevi sakinleriyle dertleşen Gürkan, yaşlıların yaptıkları el emekleri eserlerin yer aldığı sergiyi gezdi. 

- İŞKUR ziyareti

Gürkan, İŞKUR İl Müdürü Vahap Toman’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Toman ile daha önce hem İŞKUR İl Müdürlüğü’nde hem de Battalgazi Belediyesi’nde birlikte çalıştıklarını kaydeden Gürkan, Toman'a yeniden İŞKUR İl Müdürlüğüne atanması dolayısıyla başarılar diledi. 

Vahap Toman'ın gayretli, problemi çözme odaklı bir çalışma içerisinde olduğunu ifade eden Gürkan, "Biz kendilerini tebrik ediyoruz. İş Kurumu’na çok güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. İş Kurumu hakikaten şu anda kapıdan içeri girerken çok aktif, çok talep arz eden bir trafik var. Bu da, buradaki yönetici arkadaşlarımın büyük gayretleri ve çabası, topluma yönelik, istihdama yönelik, gayretleri olarak karşımıza çıkmaktadır” dedi. 

İŞKUR İl Müdürü Vahap Toman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gürkan'a nateşekkür etti. Gürkan'la çalışmanın kendisini mutlu ettiğini aktaran Toman, "Bizim görevimiz halkımıza hizmet ederken, hem kurumlarımızın ihtiyaçlarını iyi bilip,  tahlil edip, onlarla birlikte bu işin üstesinden gelecek ekiple birlikte bir sonuca ulaşmaktır” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber