Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 03 Şubat 2016 - 14:58 Yorum: 0

Battalgazi Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısı

Battalgazi Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısı

Battalgazi Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, imar ağırlıklı gündem maddelerinin yanı sıra zabıta memurlarına aylık maktu fazla çalışma ücretinin belirlenmesi, geçici işçi vizelerinin belirlenmesi, meclis üyeleri huzur hakkının belirlenmesi ile içkili alan bölgesinin genişletilmesi konusu görüşüldü.

Battalgazi Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısını Battalgazi Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile birlikte başlayan Battalgazi Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Toplantısı’nda gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantıda ilk olarak imar ile ilgili gündem maddelerinin görüşülmesi gerçekleştirildi. İmar ile ilgili gündem maddelerinden bazıları imar komisyonu görüşü doğrultusunda kabul edilirken, bazıları reddedildi, bazıları da ilgili komisyona havale edildi.

Daha önce Hukuk ve İmar Komisyonu’na havale edilen içkili alan bölgesinin genişletilmesi ile ilgili gündem maddesi ise, oy birliği ile reddedildi.  

Plan ve Bütçe Komisyonu’na daha önce havale edilen zabıta memurlarına aylık maktu fazla çalışma ücretinin belirlenmesi, geçici işçi vizelerinin belirlenmesi ve meclis üyeleri huzur hakkının belirlenmesi ile ilgili gündem maddeleri de, Plan ve Bütçe Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.   

Toplantıda, daha sonra mülkiyeti Battalgazi Belediyesi’ne ait olan 6582 nolu parsel ile mülkiyeti Maliye hazinesine ait 4706 nolu parselin trampa edilmesi konusunda belediye encümenine ve belediye başkanına yetki verilmesi ile ilgili gündem maddesi ise, oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda son olarak, Erenli Mahallesi’nin isminin Bahri olarak değiştirilmesi ile ilgili gündem maddesi de, İmar, Hukuk, Eğitim ve Kültür Komisyonları’na oy birliği ile havale edildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantısı ise, 2 Mart 2016 Çarşamba günü saat 13.00’te gerçekleştirilecek. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber