Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ocak 2017 - 17:08 Yorum: 0

Battalgazi Belediyesi iki hizmet binasını aynı anda hizmete sunacak

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi yeni hizmet binası ile DSİ 92. Şube Müdürlüğü yeni hizmet binasını Nisan ayı sonu...

Battalgazi Belediyesi iki hizmet binasını aynı anda hizmete sunacak

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi yeni hizmet binası ile DSİ 92. Şube Müdürlüğü yeni hizmet binasını Nisan ayı sonu itibari ile hizmete sunmayı planladıklarını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Devlet Su İşleri arazisindeki 40 dönümlük alana yapılan Battalgazi Belediyesi yeni hizmet binasında incelemelerde bulunarak, çalışmalardaki son durum hakkında bilgiler aldı. Burada konuşan Başkan Gürkan, her iki hizmet binası ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldığını belirterek, "Gerek Devlet Su İşleri'ne Topsöğüt'te 50 dönümlük araziye yaptığımız hizmet binası, gerekse Battalgazi Belediyemiz için Devlet Su İşleri arazisindeki 40 dönümlük alana yaptığımız Belediye Hizmet binamız olsun, şu anda son düzlüğe girmiştir diyebiliriz. Yüzde 90'ın üzerinde bir gerçekleştirme oranıyla inşaat süreci devam ediyor. Öyle tahmin ediyorum ki Nisan ayı içerisinde hem Devlet Su İşleri Hizmet Binası, hem de Belediye Hizmet Binamız bitirilmiş olup, Nisan ayı sonu itibariyle de Devlet Su İşleri yeni yapılan hizmet binasına, Belediyemiz de kendi hizmet binasına geçer. En kısa süre içerisinde, yani 3-4 aylık kısa bir süre içinde, hem Devlet Su İşleri Hizmet Binasını, hem de Battalgazi Belediyemizin Hizmet Binasını tamamlamış olacağız" şeklinde konuştu.

Battalgazi Belediyesi iki hizmet binasını aynı anda hizmete sunacak

Battalgazi Belediyesi iki hizmet binasını aynı anda hizmete sunacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber