Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 23 Temmuz 2014 - 13:44 Yorum: 0

Battalgazi Belediyesinden Uygulamalı Girişimcilik Kursu

Battalgazi Belediyesi ile KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa “Uygulamalı Girişimcilik Kursu” düzenlenecek

Battalgazi Belediyesinden Uygulamalı Girişimcilik Kursu

MALATYA - Battalgazi Belediyesi ile KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa “Uygulamalı Girişimcilik Kursu” düzenlenecek.

Konu ile ilgili olarak Battalgazi Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Battalgazi Belediyesi ile KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa “Uygulamalı Girişimcilik Kursu” düzenlenecektir. 11 Ağustos - 4 Ekim 2014 tarihleri arasında 180 kişiye verilecek olan “Uygulamalı Girişimcilik Kursu” ile, girişimciler iş kurma fırsatı yakalayabilecektir. Kursu başarı ile bitiren kursiyerlere, 30.000 TL hibe, 70.000 TL faizsiz kredi olmak üzere toplamda 100.000 TL destekten yararlanabileceklerdir” ifadelerine yer verildi. Açıklamanın son bölümünde ise, iş kurmak isteyenlerin Battalgazi Belediyesi ile KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan “Uygulamalı Girişimcilik Kursu” için Battalgazi Belediyesi’ne başvurmaları istendi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber