Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 15:24 Yorum: 0

Battalgazi Belediyesinin Geleneksel İftar Yemeği Gerçekleştirildi

İftar yemeğine, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkan yardımcıları Abdulvahap Şerefhanlı, Mustafa Sayın, Muzaffer...

Battalgazi Belediyesinin Geleneksel İftar Yemeği Gerçekleştirildi

Battalgazi Belediyesinin geleneksel iftar yemeği gerçekleştirildi.

İftar yemeğine, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkan yardımcıları Abdulvahap Şerefhanlı, Mustafa Sayın, Muzaffer Karakuş, Yaşar Karataş, Nevzat Aslan, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve Battalgazi Belediyesi çalışanları katıldı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan ayının birlik ve beraberliğe, dayanışmaya ve kardeşliğe vesile olması temennisinde bulundu. Gürkan, Battalgazi ilçesinin temizliğinin Türkiye standartlarının üzerinde olduğunu belirterek, "İlk olarak Akmercan temizlik işçilerini tebrik ediyorum. Hepsinin alınlarından öpüyorum. Malatya'yı Türkiye'de standart haline getirdiniz ve marka yaptınız. Temizlikte marka, Battalgazi Belediyesidir. Bu anlamda temizlik işlerinde çalışan tüm personelimi tebrik ediyorum ve kutluyorum" şeklinde konuştu.

Gürkan, Battalgazi ilçesini mazisine layık bir istikbale hep birlikte hazırlayacaklarını belirtti. Gürkan, "Geçtiğimiz gün İç İşleri Bakanlığı teftiş heyetince denetimden geçtik. Teftiş sonunda 40 yıllık müfettiş olan kişi, "Mesleğim boyunca ülkedeki tüm belediyeleri teftiş ettim. Büyükşehirlerde olmak üzere. Burada hayretimi gizleyemiyorum, sizleri tebrik ediyorum. İki yıl içerisinde 10 ayrı hizmet binasında, 9 ayrı belediyeden gelen personelle bu homojenliği, bütünlüğü, aidiyeti ve kurumsal yapıyı başarmış ve yüz yıllık belediyede olmayan performans hizmetlerini sergilemişsiniz" dedi. Bunu siyasi söylem olarak söylemiyorum hakikaten de bugün yüz yıllık bir belediyede ne varsa hepsi biz iki yıllık olan Battalgazi Belediyesinde de onlar mevcuttur. Bu imkanlar personelimiz vasıtasıyla tüm halkımıza sunuluyor. Bu anlamda tüm personelimizi kutluyorum. Bundan sonraki süreçte inşallah kısa zamanda tüm belediye binaları içinde güzide bir belediye hizmet binası olacak. İnşallah önümüzdeki baharda oraya taşınacağız. Oradaki homojenlik, birbirini tanıma ve anlama noktasındaki fiziki yapı, daha uygun bir zemin üzerinde oturacak. O zaman Battalgazi Belediyesi nasıl ki mazisinde büyük destanlar, kahramanlık destanları yazmışsa, inşallah bundan sonraki süreçte de hizmet destanları yazmaya devam edecek. Yani biz Anadolu'yu anayurt yapan destan şehir Battalgazi'yi mazisine layık bir istikbale bu ekiple hazırlayacağız. Muhtarlarımızla, belediye meclis üyelerimizle, daire müdürlerimizle, kadrolu, kadrosuz ve hizmet alımı personelimizle birlikte hep birlikte yapacağız. Bu destanda da hepinizin imzası olacak" diye konuştu.

Battalgazi Belediyesinin Geleneksel İftar Yemeği Gerçekleştirildi

Battalgazi Belediyesinin Geleneksel İftar Yemeği Gerçekleştirildi

Battalgazi Belediyesinin Geleneksel İftar Yemeği Gerçekleştirildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber