Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 14 Şubat 2020 - 22:44 Yorum: 0

Battalgazi Belediyesinin kar küreme ve buzlama araçları bu bölgelerde çalışmıyor mu?

Malatya, Battalgazi Belediyesinin kar küreme ve tuzlama araçları ya çok yoruldu ya da arızalı veya bozuk. Battalgazi Başharık Mahallesi ve caddelerin ’de vatandaşlar şikâyetçi olduklarını bildirdiler.

Battalgazi Belediyesinin kar küreme ve buzlama araçları bu bölgelerde çalışmıyor mu?

MALATYA GÜNCEL HABER - Malatya, Battalgazi Belediyesinin kar küreme ve tuzlama araçları ya çok yoruldu ya da arızalı veya bozuk. Battalgazi Başharık Mahallesi ve caddelerin ’de vatandaşlar şikâyetçi olduklarını bildirdiler.

Malatya’da birçok mahalle ve sokaklarda aynı sorunları yaşayan vatandaşlar, çocuklarını okula bile göndermekten korkuyorlar. Yoğun kar yağışı nedeniyle buzlanan yollar’ da yürümek adeta zorluk veriyor. Gün geçtikçe havaların -10’a kadar düşmesi ile birlikte yerde eriyen karların gece don olması sebebiyle buzlanmaya yol açıyor. Battalgazi Belediyesinin sınırları arasın ’da olan mahalle ve caddelere bir kar küreme aracı bile girmediğini söyleyen vatandaşlar isyan ediyor. Okul yolun’da bile halen karların temizlenmediğini bildiren vatandaşlar, çocuklarını okula götürmekte zorluk çekiyor.

Şuan’da yollar adeta buz pistine dönmüş durumda acilen bu yollara Battalgazi Belediyesinin müdahale etmesi gerekmektedir. Vatandaşlar her sabah kalkıp işe gitmek isterken, aynı sorunları yaşadıklarını bildirdiler. Başharık mahallesin ’de çoğu sokaklara iş makineleri girmediğini bildirdiler.

Malatya Güncel Haber’e cadde ve sokakların karla kaplı olması ile ilgi birçok şikâyet bizlere iletiliyor. Bizlerde vatandaşların sesi olmaya çalışıyoruz.

1-005.jpeg

2-004.jpeg

3-003.jpeg

4.jpeg

 

5-001.jpeg

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber