Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Ağustos 2016 - 15:13 Yorum: 0

Battalgazi Belediyespor Olağanüstü Genel Kurulu’nu yaptı

Battalgazi Belediyespor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediyespor Olağanüstü Genel Kurulu’nu yaptı

Battalgazi Belediyespor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen olağanüstü genel kurul sonrası Battalgazi Belediyespor Kulüp Başkanlığı'na Şahin Uslu seçildi.

Battalgazi Belediyespor Kulübü, Olağanüstü Genel Kurulu'nu Battalgazi Belediyesi Eskimalatya Kampüsü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi. Olağanüstü Genel Kurula, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya eski Milletvekili Hüseyin Cemal Akın, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı. Divan başkanlığını Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval'ın yaptığı olağanüstü genel kurulda konuşan AK Parti Malatya eski Milletvekili Hüseyin Cemal Akın, "Spor hayatımızda çok mühim. Her geçen gün de bu ehemmiyetini idrak ile spora olan hizmetlerimizi artırmamız gerekiyor. Bundan sonraki çalışmalarda bu spor dallarında Battalgazispor'un ismine de uygun bir şekilde Malatya'da ve Türkiye'de en iyi olmasını bekliyoruz ve dua ediyoruz. İnşallah daha fazla şampiyonlar çıkaracaklar. Türk sporuna büyük katkılar verecekler" şeklinde konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'da, Battalgazi Belediyespor Kulübü'ne hizmet eden ve emeği geçenlere teşekkür etti. Gürkan, "Battalgazi Belediyespor kongresinin öncelikle Battalgazi Belediyespor camiasına, Battalgazi'ye hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ben inanıyorum ki bu kongre, hem Battalgazi Belediyespor'a hem Battalgazi'ye hem de Malatya'ya önemli kazanımlar sağlayacaktır. Değişik alanlarda, değişik kategorilerde, lisanslı sporcular yetiştirme ve onların gerek il bazında, gerek bölge bazında, gerekse ülke bazındaki yarışmalara katılmaları, onların hazırlanmasında teknik heyetin gayret ve çabasını tebrik ediyorum. Spor özveriyle çalışmayı gerektiriyor. Bizim amacımız burada amatör ruh içerisinde insanların sağlıklı yaşamını ve sağlıklı bir toplum oluşmasını sağlamaktır. Bu anlamda gençlerimizi amatör bir ruhla güreşte, tekvando da, boksta, hem de değişik kategorilerde çalıştırarak, onları geleceğe hazırlama, sportif anlamdaki aktivitelere katılma noktasında gayret gösteren teknik heyetimizi de kutluyorum" diye konuştu.

Şahin Uslu başkanlığındaki Battalgazi Belediyespor Kulübü yönetimi, Mustafa Gümüşboğa, Nadir Çalık, Mehmet Başar, Nevzat Aslan, Kenan Oğuz, Vahap Güner, Mehmet Ali Doğan, Fuat Gözeneli, M. Ertuğrul Köse, Kemal Deniz, Hasan Van, Kahraman Fırat, Ömer Akköse, Bekir Toksöz, Adil Çulha, Mustafa Zeren, Emir Güven ve Mahmut Cücemen isimlerinden oluştu.

Battalgazi Belediyespor Olağanüstü Genel Kurulu’nu yaptı

Battalgazi Belediyespor Olağanüstü Genel Kurulu’nu yaptı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber