Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Kasım 2014 - 16:03 Yorum: 0

Battalgazi ilçesinden kısa kısa

Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan, Başbakan Davutoğlu'nun Tunceli ziyaretinde Yeşil Kuşak Projesi hakkında bilgi aldığını aktardı

Battalgazi ilçesinden kısa kısa

MALATYA  - Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Tunceli ziyaretinde Yeşil Kuşak Projesi hakkında bilgi aldığını aktardı.  

Gürkan, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Davutoğlu'nun Tunceli ziyaretinde kendisine Yeşil Kuşak Projesi'nde gelinen son durumu sorduğunu belirtti. Başbakan Davutoğlu'na çalışmalarda herhangi bir sıkıntının olmadığını ilettiğini aktaran Gürkan, "Başbakanımız 'Yeşil Kuşak Projesi'yle ilgili herhangi bir problemle karşılaşıyor musunuz?' dediklerinde, biz çalışmalarımızın teknik boyutuyla devam ettiğini belirttik" ifadesini kullandı.

Malatya'ya şehir parkı kazandırılması noktasında, sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri ve belediye olarak el ele çalıştıklarını kaydeden Gürkan, Türkiye'de bir ilk olan şehir parkı projesinin Malatya'da gerçekleştirilmesi noktasındaki çalışmalarının devam edeceğini belirtti. 

- Mimarlar Odası Yönetimi'nden Gürkan'a ziyaret

Battalgazi Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanı Ahmet Şahin, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle Gürkan'ı ziyaret etti.

Sivil toplum kuruluşlarıyla istişarenin önemine ve Yeşil Kuşak Projesi'nin görüşüldüğü ziyarette, Gürkan, Yeşil Kuşak Projesiyle ile ilgili gerekli çalışmaları devam ettirdiklerini belirtti. 

Şahin de Gürkan'la kentin problemleri ve sorunlarıyla ilgili istişare halinde olduklarını kaydederek, "Malatya'nın ihtiyacı olan yeşil alanların bir an önce kazandırılmasıyla ilgili kendilerinden taleplerimiz olacak. Bu konuyla ilgili bir araya gelip istişarelerde bulunmak için buradayız" ifadesini kullandı. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber