Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 26 Mayıs 2022 - 16:00 Yorum: 0

Battalgazi’de TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Göztepe Anadolu Lisesi'nde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Destekleme Programı kapsamında düzenlenen fuar için tören düzenlendi.

Battalgazi’de TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Göztepe Anadolu Lisesi'nde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Destekleme Programı kapsamında düzenlenen fuar için tören düzenlendi.

Açılışa Battalgazi İlçe Şube Müdürleri Engin Sarıçiçek, Abdülhakim Doğu, Mücahid Tunç, Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Fevzi Şahin, Eğitim İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kara, Eğitim Bir Sen Malatya Şube Başkanı Hüseyin Söylemez öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

10 danışman öğretmen ve 78 öğrencinin görev aldığı toplam 25 proje sergilendiği fuarda stantları gezerek incelemelerde bulunan katılımcılar öğrencilerden projelerle ilgili bilgi alırken, Okul Müdürü Ergün Armağan, proje koordinatörü Aybilge Kapıdere olmak üzere projeye emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber