Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 13 Ağustos 2014 - 13:08 Yorum: 0

Battalgazi'de “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”

Battalgazi Belediyesi ile KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” verilmeye başlandı.

Battalgazi'de  “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”

MALATYA/BATTALGAZİ - Battalgazi Belediyesi ile KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” verilmeye başlandı.

Konu ile ilgili olarak Battalgazi Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Battalgazi Belediyesi ile KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” başlamıştır. 11 Ağustos - 4 Ekim 2014 tarihleri arasında 180 kişiye 3 ayrı etapta verilecek olan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”nin ilk etabı başladı.  “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”ni tamamlayan girişim ciler, 30.000 TL hibe, 70.000 TL faizsiz kredi olmak üzere toplamda 100.000 TL destekten yararlanabileceklerdir” ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın son bölümünde ise, “11 Ağustos’ta başlayan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”, 4 Ekim 2014 tarihinde sona erecek ve Malatya’mıza 180 yeni girişimci kazandırılacaktır” denildi

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber