Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 07 Aralık 2018 - 11:48 Yorum: 0

Batum’da yılbaşı akşamı Derya Uluğ rüzgarı esecek

Tatilcilerin gözde lokasyonlarından biri haline gelen Gürcistan'ın Batum şehri, Türk sanatçılara ev sahipliği yapmaya devam ederken, ünlü sanatçı Derya...

Batum’da yılbaşı akşamı Derya Uluğ rüzgarı esecek

Tatilcilerin gözde lokasyonlarından biri haline gelen Gürcistan'ın Batum şehri, Türk sanatçılara ev sahipliği yapmaya devam ederken, ünlü sanatçı Derya Uluğ yılbaşı gecesi hayranlarıyla buluşacak.

"Okyanus" adlı single çalışmasıyla müzik piyasasına hızlı giriş yapan Derya Uluğ, yılbaşı gecesi Batum'da hayranlarıyla buluşacak. 31 Aralık gecesi Welmond Hotel'de sahneye çıkacak olan sanatçı, üç saat boyunca sahnede kalarak performansını sergileyecek. Yılbaşı gecesine özel repertuvar hazırladığını belirten Derya Uluğ, "2019'un herkes için iyi bir yıl olmasını diliyorum. Sevenlerim ile birlikte muhteşem bir gece geçireceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber