Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Eğitim 10 Ekim 2016 - 10:18 Yorum: 0

BAU Global Washıngton DC’deki üçüncü öğrenci yurdunu hizmete açtı

BAU Global bünyesinde 2013 yılında Washington D.C.'de kurulan BAU International Washington D.C. Üniversitesi, ABD'nin başkentindeki üçüncü öğrenci yurdunu...

BAU Global Washıngton DC’deki üçüncü öğrenci yurdunu hizmete açtı

BAU Global bünyesinde 2013 yılında Washington D.C.'de kurulan BAU International Washington D.C. Üniversitesi, ABD'nin başkentindeki üçüncü öğrenci yurdunu törenle hizmete açtı.

BAU Global çatısı altında ABD'nin başkenti Washington D.C.'de üç yıldan bu yana faaliyet gösteren BAU International Üniversitesi, açılışını gerçekleştirdiği yeni öğrenci yurdu ile toplam kapasitesini 250'ye çıkardı. Beyaz Saray'a birkaç kilometre mesafede Washington D.C.'nin merkezinde yer alan yeni yurt binası, rahat ulaşımı ve çevresinde bulunan sosyal imkanlarıyla öğrencilere güvenli ve keyifli bir barınma imkanı sunuyor.

Modern tasarım anlayışıyla döşenmiş 250 kapasiteli öğrenci yurdunun açılışında konuşan BAU Global Başkanı Enver Yücel, dünya ölçeğindeki eğitim yatırımlarını sürdüreceklerini belirterek, BAU'nun ABD'deki yurt kapasitesini 5 yıl içinde bine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti Washington Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Salih Çelik'in de katıldığı açılış töreninde, BAU Global Üniversitesi öğretim üyeleri ve idari personeliyle öğrenciler de hazır bulundu.

BAU Global, ABD ile birlikte aralarında Almanya, Kanada, Gürcistan ve İtalya'nın da olduğu pek çok ülkede eğitim kurumlarını bünyesinde bulunduruyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber