Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Aralık 2014 - 16:18 Yorum: 0

BAÜ'lü öğrencilerden kırsalda okuyan öğrencilere yardım

BALIKESİR (AA) - Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 4'üncü sınıf öğrencileri, rekreasyon ve sponsorluk dersleri kapsamında Bigadiç ilçesi Güvençetmi ve Kalafat ilkokullarında...

BAÜ'lü öğrencilerden kırsalda okuyan öğrencilere yardım

BALIKESİR (AA) - Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 4'üncü sınıf öğrencileri, rekreasyon ve sponsorluk dersleri kapsamında Bigadiç ilçesi Güvençetmi ve Kalafat ilkokullarında rekreasyon etkinlikleri düzenledi.

Öğretim görevlileri Haktan Sivrikaya ve Nahit Özdayı gözetiminde gerçekleşen etkinlikte, bu okullara bilgisayar, yazıcı, fotokopi makinesi, projeksiyon cihazlarıyla spor malzemelerinden oluşan yardımlar yapıldı.

Daha sonra öğrencilere kişisel temizlik malzemeleri dağıtılarak hijyen konusunda bilinçlendirme eğitimleri verildi.

Ayrıca dağıtılan spor malzemelerinin branşlara yönelik kullanımı ve eğitimi hakkında bilgi verilerek uygulamalar yapıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber