Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Kasım 2020 - 11:18 Yorum: 0

BAÜN’de test sayısı 100 bini geçti

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde kurulan ve Sağlık Bakanlığınca yetkilendirilmiş ilk 37 laboratuvardan birisi olan Covid-19 PCR Tanı Merkezinde...

BAÜN’de test sayısı 100 bini geçti

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde kurulan ve Sağlık Bakanlığınca yetkilendirilmiş ilk 37 laboratuvardan birisi olan Covid-19 PCR Tanı Merkezinde 24 Mart 2020 tarihinden bu yana toplam 100 bin 46 test gerçekleştirildi.

Üniversite hastanesi Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü ile koordineli bir biçimde çalışarak yeni covid yoğun bakım ünitesini de devreye soktu.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, "Öncelikle bu salgın döneminde cansiperane şekilde çalışan hocalarımıza, sağlık çalışanlarımıza ve tüm personelimize teşekkür ediyorum. Salgın sürecinin başından bu yana Covid-19 PCR tanı merkezimiz 7/24 esasına göre çalışmalarına devam etmektedir. Hastanemizde oluşturduğumuz covid servisine ilave olarak yeni yoğun bakım ünitesini de açmış olduk. Valimiz Sayın Hasan Şıldak'ın öncülüğünde İl Sağlık Müdürlüğümüz ile koordineli bir biçimde çalışıyoruz. Üniversite hastanemizin tüm imkanlarını şehrimiz için kullanmaya devam edeceğiz. Burada en büyük görev yine vatandaşlarımıza düşüyor. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat etmeliyiz. Bulaşma riskini minimuma indirmek zorundayız" dedi.

BAÜN’de test sayısı 100 bini geçti

BAÜN’de test sayısı 100 bini geçti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber