Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 28 Haziran 2022 - 13:33 Yorum: 0

BAÜN’lü sporcu Kerem Kamal’dan Akdeniz oyunlarında altın madalya

Cezayir'in Oran kentinde düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları'nda Grekoromen stilde Türkiye'yi 60 kg'da temsil eden Balıkesir Üniversitesi öğrencisi Kerem Kamal,...

BAÜN’lü sporcu Kerem Kamal’dan Akdeniz oyunlarında altın madalya

Cezayir'in Oran kentinde düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları'nda Grekoromen stilde Türkiye'yi 60 kg'da temsil eden Balıkesir Üniversitesi öğrencisi Kerem Kamal, şampiyon olarak büyük bir başarıya daha imza attı.

Balıkesir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde öğrenim gören Kerem Kamal, final müsabakasında Fransız rakibi Leo Tudezca'yı 8-0 yenerek altın madalya kazandı.

Rektör Prof. Dr. İlter Kuş'tan Tebrik

Balıkesir Üniversitesi öğrencilerinin uluslararası organizasyonlardaki başarılarını gururla takip ettiklerini belirten Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, 19. Akdeniz Oyunları'nda altın madalya kazanan Balıkesir Üniversitesi öğrencisi milli sporcu Kerem Kamal'ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber