Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ağustos 2016 - 17:33 Yorum: 0

Bayan Demirtaş, yeni doğan bebeğin ailesini ziyaret etti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi'nde Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ın eşi Işıl Demirtaş tarafından başlatılan "Hoşgeldin...

Bayan Demirtaş, yeni doğan bebeğin ailesini ziyaret etti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi'nde Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ın eşi Işıl Demirtaş tarafından başlatılan "Hoşgeldin bebek" uygulaması devam ediyor.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ın 2014 yılında göreve gelmesi ile birlikte eşi ışıl Demirtaş'ın başlattığı "Hoş geldin bebek" uygulaması sürüyor.

Beldede şu ana kadar çok sayıda yeni doğan bebeğin ailesini ziyaret eden Işıl Demirtaş, son olarak belde sakinlerinden Fatih ve Hanife Yaşar çiftini için tebrik etti. Bayan Demirtaş "Bilindiği üzere hoş geldin bebek uygulamasını 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesinde seçim çalışmalarımız sırasında başlatmıştık. Seçimlerden sonrada bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu ana çok çok sayıda aileyi ziyaret ettik. Yeni bebeği olan aileleri ziyaret edip onların mutluluklarını paylaşıyoruz. Kendilerine çeşitli hediyeler verip, tebrik ediyoruz. Ailelerde bu ziyaretlerimizden memnun kalıyor. Bu günde Fatih ve Hanife Yaşar çiftini ziyaret edip Zeynep Gökçe bebeği gördük. Hediyelerini verip kendilerini tebrik ettik" dedi.

Bayan Demirtaş hoş geldin bebek uygulaması çerçevesinde yeni bebeği olan ailelere ziyaretlerini sürdüreceklerini belirtti.

Bayan Demirtaş, yeni doğan bebeğin ailesini ziyaret etti

Bayan Demirtaş, yeni doğan bebeğin ailesini ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber