Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 06 Mayıs 2015 - 10:17 Yorum: 0

Bayanlar Futsal'da Finalin Adı Belli Oldu

Ünilig Bayanlar Futsal’da yarı final maçları, bugün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Bayanlar Futsal'da Finalin Adı Belli Oldu

Ünilig Bayanlar Futsal’da yarı final maçları, bugün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Üniversiteler Spor Ligi kapsamında oynanan Bayanlar Futsal yarı final karşılaşmalarının ilki bugün Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Spor Salonu’nda, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Karadeniz Teknik Üniversitesi arasında oynandı. Turnuvanın favorilerinden gösterilen Dumlupınar Üniversitesi maçtan 8-3 galip ayrılarak finale adını yazdıran ilk takım oldu.

Günün ikinci maçında ise İzmir 9 Eylül Üniversitesi ile geçen senenin şampiyonu Manisa Celal Bayar Üniversitesi karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan ege derbisinde maç 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Nefes kesen uzatma devrelerinde top bir o kalede bir bu kalede olsa da kaleciler gole izin vermedi. Uzatma devrelerinde de eşitlik bozulmayınca seri penaltı atışlarına geçildi ve penaltılar Celal Bayar Üniversitesi’nin 4-3’lük üstünlüğüyle sonuçlandı.

Final biletini alan Celal Bayar Üniversitesi’nin 7 forma numaralı oyuncusu Cansu maçtan sonra yaptığı açıklamalarda “Buraya başka bir turnuvadan geldik bu bizim üst üste yaptığımız dokuzuncu maç. Enerjimizi tekrar toparlamak ve buraya kadar gelmek gerçekten hiç kolay olmadı. Hocalarımızın ve antrenörlerimizin inanılmaz desteği, takım ruhu ve oluşturulan takım içi disiplin sayesinde finale kadar geldik. Çok mutluyuz, umarım finalde de iyi bir sonuçla kupaya ulaşan biz oluruz” dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber