Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 05 Mayıs 2015 - 16:21 Yorum: 0

Bayanlarda Finalistler Belli Oldu

Ünilig Bayan Basketbol’da yarı final heyecanı bugün oynanan maçlarla sona erdi.

Bayanlarda Finalistler Belli Oldu

Ünilig Bayan Basketbol’da yarı final heyecanı bugün oynanan maçlarla sona erdi.

Ünilig Bayan Basketbol’da yarı final heyecanı bugün oynanan maçlarla tamamlandı. Yaşar Doğu Spor Salonu’nda saat 13:00 ve 15:00’da oynanan maçlarla finale kalan takımların belli olduğu bayan basketbol karşılaşmalarında çekişmenin dozu oldukça yüksekti.

Günün ilk maçında turnuvaya ev sahipliği yapan 19 Mayıs Üniversitesi ile İstanbul Üniversitesi karşı karşıya geldi. Mücadele dozunun çok yüksek olduğu maçta finale kalmayı başaran takım 19 Mayıs oldu. Samsun ekibinin 3 sayı farkla kazandığı maç 66-63’lük skorla tamamlandı.

15:00’da başlayan diğer maçta ise Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ile İstanbul Ticaret Üniversitesi kozlarını paylaştı. İlk çeyreğe hızlı başlayan taraf Çanakkale ekibi oldu ve ilk 10 dakika 15-9’luk skorla tamamlandı. İkinci 10 dakikalık bölümde farkı kapatmaya çalışan Ticaret Üniversitesi skorda 22-22’lik eşitliği yakaladıktan sonra soyunma odasına 28-26 önde gitmeyi başardı.

İkinci yarıda iyi oyununu sürdüren Ticaret 3. periyodu sonunda durumu 34-46’ya getirmeyi başarırken maçı 43-60’lık skorla kazanarak adını finale yazdırdı. 18 Mart Üniversitesi’nde skora 16 sayılık katkıda bulunan Aslı Pança takımının en skorer oyuncusu olurken İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden Ezgi Kırılmaz ise 22 sayıyla hem takımının hem de maçın en çok sayı atan oyuncusu olmayı başardı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber