Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Eylül 2016 - 13:48 Yorum: 0

Baybatur Demirci’de yatırımları yerinde inceledi

TBMM Güvenlik, İstihbarat ve Milli Savunma Komisyonları Üyesi AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Demirci ilçesinde yatırımları yerinde...

Baybatur Demirci’de yatırımları yerinde inceledi

TBMM Güvenlik, İstihbarat ve Milli Savunma Komisyonları Üyesi AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Demirci ilçesinde yatırımları yerinde inceledi.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, İlçe Başkanları Mehmet İnci, Regaip Topuz, Ertuğrul Uyar ve DSİ Bölge Müdürü Hayati Çelenk ile birlikte yapımı için ihaleye çıkmış olan 3 yeni gölet'in yapılacağı bölgede incelemelerde bulundu.

Demirci, Köprübaşı ve Gördes bölgelerinin günden güne geliştiğini ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Bugün ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve DSİ Bölge Müdürümüz ile ihaleye çıkmış olan 3 yeni gölet yerini inceledik. Burada yapılacak olan göletler ile inşallah tarım ve hayvancılık ile uğraş veren vatandaşlarımıza katkı sağlamış olacağız. İhale sürecinin ardından burada çalışmaların başlaması için yatırımların takipçisi olacak ve biran önce göletleri halkımızın hizmetine sunacağız. Bizler halkımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı başlatıyoruz. Burada talepleri bugün halkımızdan da dinledik. İnşallah bu taleplerin takipçisi olacağız." dedi.

Bölgedeki yatırımların incelenmesin ardından Baybatur, Bardakçılı vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Baybatur Demirci’de yatırımları yerinde inceledi

Baybatur Demirci’de yatırımları yerinde inceledi

Baybatur Demirci’de yatırımları yerinde inceledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber