Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 03 Eylül 2016 - 17:38 Yorum: 0

Baybatur Gıda Fuarında Manisalı firmalarla buluştu

AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat'ın davetlisi olarak gittiği World Food İstanbul Gıda Fuarı'ndan memnun ayrıldı.

Baybatur Gıda Fuarında Manisalı firmalarla buluştu

AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat'ın davetlisi olarak gittiği World Food İstanbul Gıda Fuarı'ndan memnun ayrıldı. Dünyaca ünlü markaların buluştuğu, sektörün uluslararası zirvesi olarak nitelenen fuarda Manisa ve Akhisarlı firmaların stantlarını ziyaret eden Baybatur, "Böylesi büyük bir organizasyonda şehrimizin firmalarını görmekten gurur duyuyorum" dedi.

Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan World Food İstanbul Gıda Fuarı, gıda dünyasını birçok yeni ürünle tanıştırmak üzere kapılarını ziyaretçilerine açtı. Gıda sektörünün gövde gösterisine ev sahipliği yapan fuarda içecek, süt ve süt ürünleri, et ve tavuk ürünleri, temel gıdalar ve yağlar başta olmak üzere pek çok ürün yer alıyor.

CNR EXPO'da dünyaca ünlü yerli ve yabancı markaları bir araya getiren fuara Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat'ın davetlisi olarak giden AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur, ülkemizde ekonomik kalkınmanın temel taşlarından biri olan gıda sektörünün gelişim sürecine katkı sağlayan, uluslararası işbirliği imkanları sunan ve ihracatı destekleyen böylesi büyük bir organizasyonda Manisa ve Akhisarlı firmaları görmekten gurur duyduğunu söyledi. Manisa ve Akhisarlı firmalara fuarda gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Baybatur, "İşletmelerimiz ürünleriyle Manisa'mızı ve Akhisar'ımızı çok güzel tanıtıyor. Özellikle Akhisar bölgesinin dünya çapında marka değeri yüksek zeytin ve zeytinyağlarının aranan lezzet haline gelmesi çok güzel. Şehrimize katma değer kazandırıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Baybatur Gıda Fuarında Manisalı firmalarla buluştu

Baybatur Gıda Fuarında Manisalı firmalarla buluştu

Baybatur Gıda Fuarında Manisalı firmalarla buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber