Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Ağustos 2016 - 13:44 Yorum: 0

Baybatur’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

TBMM Güvenlik, İstihbarat ve Milli Savunma Komisyonları Üyesi, AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıldönümü dolayısıyla...

Baybatur’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

TBMM Güvenlik, İstihbarat ve Milli Savunma Komisyonları Üyesi, AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Türk milletinin her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığı bağımsızlığını, milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacağını belirten Baybatur, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kurtuluş Savaşımızın en çetin günleri olan 1922 yılının 26 Ağustos'unda başlayıp 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesinin, bir diğer adıyla Büyük Taarruzun 94. Yıldönümünü, ayrıca tarihimizde zafer ayı olarak bilinen Ağustos ayında 1071 Malazgirt'ten Büyük Taarruza kadar milletçe kazandığımız zaferlerimizi de büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, milletimizin ve kahraman ordumuzun kenetlenerek yokluklar içinde kazandığı 30 Ağustos Zaferi, vatanı dört bir yandan işgal edilerek bağımsızlığına kastedilen aziz milletimizin varoluş mücadelesinin destansı timsali olmuştur. Büyük Zafer'in ardından kurulan modern Türkiye Cumhuriyeti, geleceğe umutla bakan; dinamik ekonomisi, güçlenen demokrasisi ve ordusuyla çevresine barış ve istikrar yayan, modern, saygın ve lider bir devlet olarak yükselmektedir. 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük komutan Atatürk'ü, silah ve dava arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, şanlı tarihimiz boyunca topraklarımızı vatan yapan tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber