Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Haziran 2016 - 15:58 Yorum: 0

Bayburt Belediyesi Uyardı

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş alt yapı çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklama ile vatandaşları uyardı.

Bayburt Belediyesi Uyardı

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş alt yapı çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklama ile vatandaşları uyardı.

Başkan Memiş, yayınladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bilindiği üzere alt yapı çalışmalarımız 10 Haziran 2016 tarihinde tamamlanmıştır. Son aşamadaki yeni hat- parsel bağlantılarının yapımı bina sahiplerine aittir. 20 Temmuz 2016 ya kadar parsel bağlantılarınızı yaptırmanız gerekmektedir.

Kalıcı yol ve kaldırım çalışmalarımız Temmuz ayı sonu itibariyle başlayacak olup, parsel bağlantılarını yukarıda belirtilen tarihten sonraya bırakarak kalıcı yol ve kaldırımlara zarar veren bina sahiplerine 5326 sayılı kanun kapsamında cezai işlem uygulanacak, yol ve kaldırımlara verilen zararlar ise bina sahiplerinden tahsil edilecektir. Siz kıymetli hemşehrilerimize daha kalıcı hizmetler sunabilmek için gerekli hassasiyeti göstererek hat-parsel bağlantılarını zamanında yaptırmanızı rica ederim."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber