Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Ekim 2016 - 10:53 Yorum: 0

Bayburt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde bilgilendirme semineri düzenlendi

Bayburt Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünce toplum yararına program kapsamında çalışanlara, bilgilendirme ve iş arama becerileri semineri...

Bayburt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde bilgilendirme semineri düzenlendi

Bayburt Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünce toplum yararına program kapsamında çalışanlara, bilgilendirme ve iş arama becerileri semineri düzenlendi.

Bayburt Şair Zihni Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen seminerlere TYP kapsamında çalışan yaklaşık 200 kişi katıldı. Seminerde konuşma yapan İş ve Meslek Danışmanı Hakan Özdemir, İŞKUR'un hizmetleri, kendilerinin yararlanabileceği teşvikler ve meslek edindirme kursları hakkında bilgiler vererek iş arama sürecinde dikkat etmeleri gereken noktaları anlattı.

2016 yılında yapılan İşgücü Piyasası Analizi çalışmasından alınan bilgilerle; ilde en çok talep edilen meslekler ve açık iş oranı yüksek sektörler hakkında bilgi veren Özdemir, Bayburt'taki iş piyasası ve iş yaşamı hakkında da bilgilendirme yaptı. Ayrıca Toplum Yararına Program kapsamında çalışan katılımcılara katılmış oldukları programdaki görev ve sorumlulukları anlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber