Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Bayburtlu futbolculardan huzurevi ziyareti

BAYBURT (AA ) - TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü oyuncuları, Memnune Evsen Huzurevini ziyaret etti.Huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek sohbet eden...

Bayburtlu futbolculardan huzurevi ziyareti

BAYBURT (AA ) - TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü oyuncuları, Memnune Evsen Huzurevini ziyaret etti.

Huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek sohbet eden takımın teknik sorumlusu Bahaddin Güneş, Yaşlılar Haftası dolayısıyla düşündükleri ancak  antrenmanlar nedeniyle zaman bulumadıkları huzurevini geç de olsa gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Yeni Cami imam hatibi Enis Aslan'ın Kur'an-ı Kerim okuduğu ziyarette, futbolcular yaşlılara karanfil takdim etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber