Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Eylül 2014 - 16:18 Yorum: 0

Bayburt'ta büyükbaş hayvan kaçakçılığı

Bayburt Emniyet Müdürlüğünce gerçekleştirilen yol uygulamalarında Kars'tan Giresun'a götürülen 4 büyükbaş hayvan ele geçirildi

Bayburt'ta büyükbaş hayvan kaçakçılığı

BAYBURT (AA) - Bayburt Emniyet Müdürlüğünce gerçekleştirilen yol uygulamalarında kaçak 4 büyükbaş hayvan ele geçirildi.

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hayvan kaçakçılığı başta olmak üzere değişik alanlarda çalışma başlatan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri yol uygulamasında bir kamyonda arama yaptı.

Kars’tan Giresun’a büyükbaş hayvan götürüldüğü belirlenen araçta yapılan kontrollerde, kaçak olduğu tespit edilen 4 büyükbaş hayvan bulundu.

Büyükbaş hayvanlar yedi emin olarak Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne teslim edildirken araçta bulunan N.K, M.D, A.Ö ve S.H. hakkında canlı hayvan kaçakçılığı hakkında işlem yapıldı.

   

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber