Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mart 2015 - 14:48 Yorum: 0

Bayburt'ta elektrik kesintisi

BAYBURT (AA) - Bayburt Aras Edaş İl Koordinatörlüğü, bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, kaliteli...

Bayburt'ta elektrik kesintisi

BAYBURT (AA) - Bayburt Aras Edaş İl Koordinatörlüğü, bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, kaliteli elektrik dağıtımı için önceden planlanan ve bu kapsamda yürütülen çalışmalar kapsamında, 28 Mart Cumartesi günü 09. 30 ile 18.00 saatleri arasında merkeze bağlı Örence, Demirkaş, Sığırcık, Akduran, Çalıdere ve Kop köyleri ile civarlarına elektrik verilemeyeceği belirtildi.

Açıklamada, ayrıca vatandaşların kesintiden kaynaklı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve duyarlı olmaları istendi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber