Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Mart 2015 - 11:48 Yorum: 0

Bayburt'ta gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

BAYBURT (AA) - Bayburt'ta bir otomobilde 7 bin 810 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.Bayburt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize...

Bayburt'ta gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

BAYBURT (AA) - Bayburt'ta bir otomobilde 7 bin 810 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Bayburt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin, gümrük kaçakçılığı suçuyla mücadeleye yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında yol uygulamaları yaptığı belirtildi.

Açıklamada, ekiplerin, plakası açıklanmayan bir otomobili durdurduğu ve araçta yapılan aramada 7 bin 810 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, gözaltına alınan sürücü hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefetten işlem yapıldığı kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber