Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Aralık 2016 - 13:18 Yorum: 0

Bayburt’ta İHH’dan Halep için yardım kampanyası

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Bayburt İl Başkanlığınca, Suriye'de rejim ve Rusya'nın ağır bombardımanı altında binlerce insanın...

Bayburt’ta İHH’dan Halep için yardım kampanyası

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Bayburt İl Başkanlığınca, Suriye'de rejim ve Rusya'nın ağır bombardımanı altında binlerce insanın katledildiği Halep için yardım kampanyası başlatıldı.

İHH ağır bombardıman altındaki Halep'te yaşanan insanlık dramına dikkat çekip, yardım kampanyası başlattı. Suriye'de korkunç bir katliamın yapıldığına dikkat çekilen yazılı açıklamada, "Hava saldırıları sonrasında ölüm kalım savaşı veren halk şimdi de açlık tehlikesiyle karşı karşıyadır. Suriyeli kardeşlerimize yardım elimizi uzatmazsak çok sayıda kardeşimiz açlıktan hayatını kaybedecek. O yüzden geç olmadan Suriyeli kardeşlerimizin çığlığına ses verelim" diye belirtildi.

Açıklamada Halep için Türk Dünyası Parkında bulunan standa bir ay süreyle bağışların kabul edildiği ve bankalarda açılan hesap numaralarına yardım parası yatırılabileceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber