Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 24 Mart 2015 - 14:08 Yorum: 0

Bayburt'ta kar yağışı

Bayburt'ta kar yağışı, yaşamı olumsuz etkiliyor

Bayburt'ta kar yağışı

BAYBURT (AA) - Bayburt'ta sabahtan itibaren kar yağışı etkili oluyor.

İl genelinde üç gündür süren soğuk hava, sabah yerini kar yağışına bıraktı. Zaman zaman etkisini artıran kar nedeniyle kent kısa sürede beyaza büründü.

Meteoroloji yetkilileri, bugün aralıklarla etkili olacak kar yağışının, yarından itibaren yerini yağmura bırakacağını ve hava sıcaklığında hissedilir oranda düşüş yaşanacağını bildirdi.

Bayburt Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri de kar yağışı sebebiyle özellikle Bayburt-Erzurum karayolu güzergahındaki 2 bin 409 rakımlı Kop Dağı Geçidi'nde yolculuk yapan sürücüleri uyardı.

Soğuk hava ve kar yağışının yüksek kesimlerde zaman zaman buzlanmaya neden olduğunu belirten ekipler, bu güzergahı kullanacak sürücülerin araçlarında zincir, çekme halatı ve takoz bulundurmalarını istedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber