Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Ekim 2020 - 13:28 Yorum: 0

Bayburt’ta uyuşturucu operasyonu: 5 şüpheli yakalandı

Bayburt'ta Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ve uyarıcı madde suçlarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 5...

Bayburt’ta uyuşturucu operasyonu: 5 şüpheli yakalandı

Bayburt'ta Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ve uyarıcı madde suçlarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 5 şüpheli yakalandı.

Bayburt polisi düzenlediği 2 ayrı operasyonda kent girişindeki uygulama noktasında şüpheli araçları durdurdu. Araçlarda yapılan aramalarda 7,52 gram ve 17,38 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi.

Toplamda 5 şüpheli yakalandı. H.K. ve T.E. isimli iki şahıs, haklarında uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan adli tahkikat başlatılarak gözaltına alındı. M.Ö., E.L. ve R.O. isimli şahıslar hakkında ise kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçundan adli tahkikat başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber