Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...
Yerel 12 Eylül 2019 - 07:18 Yorum: 0

Bayburt’ta yaya geçidi çizgileri boyandı

Bayburt Belediyesi tarafından kentin işlek caddelerinde bulunan yaya geçidi çizgileri yeniden boyanarak belirginleştirildi.

Bayburt’ta yaya geçidi çizgileri boyandı

Bayburt Belediyesi tarafından kentin işlek caddelerinde bulunan yaya geçidi çizgileri yeniden boyanarak belirginleştirildi.

Bayburt'ta yaya geçitleri zabıta ekiplerince beyaz renk yağlı boya ile işaretleniyor. Trafik akışında araç ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla Zabıta Müdürlüğü personeli tarafından vatandaşların yoğun olarak kullandığı yol ve güzergâhlar başta olmak üzere şehrin muhtelif yerlerinde yaya geçitleri boyanıyor. Yaya çizgileri boyanarak sürücülerin erken fark etmeleri, yayaların ise can ve mal güvenliğinin sağlanması hedeflenen çalışmalar devam ediyor.

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, "Bayburt Belediyesi olarak yaya geçidi çizgilerimizi tekrar daha belirgin bir şekilde boyayarak hizmete sunuyoruz. Sürücülerimiz kadar yayalarımızın can güvenliği oldukça önem taşıdığı için yaya geçidi çizgilerine önem veriyoruz. Yapılan çalışma ile trafikte yaya ve sürücüler açısından büyük önem arz eden yaya geçitleri daha görünür hale getirilerek, araç ve yaya trafiğinin daha sağlıklı işlemesi ve oluşabilecek kazaların önüne geçilmesi amaçlanıyor." dedi.

Bayburt’ta yaya geçidi çizgileri boyandı

Bayburt’ta yaya geçidi çizgileri boyandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber