Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ekim 2014 - 12:18 Yorum: 0

Bayburt'taki deprem

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın, geçmiş olsun mesajı yayımladı

Bayburt'taki deprem

GÜMÜŞHANE (AA) - Bayburt'un Demirözü ilçesinde meydana gelen ve Gümüşhane'de de hissedilen deprem sonrası AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Aydın, mesajında, Demirözü ilçesinde meydana gelen 4.0 şiddetindeki depremin Gümüşhane kent merkezi ile Kelkit ilçesinde de aynı ölçekte hissedildiğini belirtti.

Aydın, "Aldığımız bilgiye göre Salı günü 15.01 sıralarında Bayburt ilinin Demirözü ilçesinde meydana gelen 4.0 şiddetindeki deprem, ilimiz kent merkezinde ve Kelkit ilçemizde de aynı şiddette hissedilmiş, Valilik ve Kelkit Kaymakamlığı'ndan aldığım bilgiye göre herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" ifadesinde bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber