Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Ağustos 2016 - 11:08 Yorum: 0

BAYGEM’den bir büyük başarı daha

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (BAYGEM), Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sonuçlarına göre bu yıl da yüzde 100'lük...

BAYGEM’den bir büyük başarı daha

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (BAYGEM), Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sonuçlarına göre bu yıl da yüzde 100'lük başarı sağladı. Geçtiğimiz günlerde Lisans Yerleştirme Sınavı'ndaki (LYS) başarısıyla adından söz ettiren Bayraklı'nın öğrencileri bu kez de TEOG'da gurur kaynağı oldu.

Türkiye'de derece yapan öğrencileriyle başarısına başarı katarak çıtayı her geçen gün yükselten BAYGEM öğrencileri, TEOG'da da kendilerine yakışır sonuçlarla yüzleri bir kez daha güldürdü. BAYGEM'li 270 öğrenci sınava girerken, gençler tercihlerini kendi okullarında veya BAYGEM'in rehber eğitmenleri eşliğinde yaptı.

Hayallerindeki liselere yerleştiler

TEOG yerleştirme sonuçlarına göre öğrencilerden 160'ı Anadolu Liselerine, 99'u Anadolu Meslek Liselerine, dördü özel okullara, 6'sı Açık Öğretim Kurumlarına yerleşti, biri de nakil döneminde tekrar başvuru hakkı kazandı. Öğrencilerin önemli bir bölümünün hayallerindeki Anadolu Liselerini kazanması sevinçle karşılandı. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında da Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün desteği ile bu başarıyı daha üst seviyelere çıkarmayı hedefleyen BAYGEM, tüm plan ve programlarını başarı odaklı yaparak, öğrencinin sosyalliğini geliştirmeyi, bu doğrultuda kendine ve vatanına yararlı bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor.

"Öğrencilerimizi kutluyorum"

Öğrencilerin başarısının her sınavda daha da arttığını ve bunun kendilerini mutlu ettiğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Onların başarısı bizim gurur kaynağımız oluyor. Artık bu sonuçlar bizim için yeni bir şey değil. Çocuklarımız her sınavda daha yüksek puanlarla daha iyi yerleri kazanıyor, bu da bizim ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor" dedi.

BAYGEM’den bir büyük başarı daha

BAYGEM’den bir büyük başarı daha

BAYGEM’den bir büyük başarı daha

BAYGEM’den bir büyük başarı daha

BAYGEM’den bir büyük başarı daha

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber