Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 11 Ekim 2016 - 16:18 Yorum: 0

’Bayim Olur musun?’ Fuarında yeni nesil iş modelleri

Türkiye'nin ilk online matbaası olan Matbuu.com 13-16 Ekim tarihlerinde Yeşilköy CNR Expo "Bayim Olur musun?" Fuarına katılacak.

’Bayim Olur musun?’ Fuarında yeni nesil iş modelleri

Türkiye'nin ilk online matbaası olan Matbuu.com 13-16 Ekim tarihlerinde Yeşilköy CNR Expo "Bayim Olur musun?" Fuarına katılacak.

'Bayim Olur musun?" Fuarında geleneksel bir sektör olan matbaacılığı dijital platforma taşıdıklarını bildiren CEO Onur Afşar, Matbuu.com'un sektörün yenilenmesini sağlayarak oluşturduğu istihdam alanıyla da küçük bütçelerle iş kurma imkanı sağlayacağını bildirdi.

Fuar ve sektördeki yerlerini anlatan Matbuu.com'un CEO'su Onur Afşar, yarım asırlık matbaacılık tecrübesine sahip olduklarını belirterek, günlerce matbaa bekleme devrinin sona erdiğini, artık herkesin kolayca hızlı ve kaliteli baskıya ulaşabildiğinin bildirdi. Matbuu.com çatısı altında iş kurmak isteyenler için iki sistem hayata geçirdiklerini ifade eden Afşar, "Sanal bayi olmak isteyenler için de fiziki bayi olmak isteyenler için de yeni nesil yatırım modelleri oluşturduk. Günümüzde ufak bütçelerle iş kurmak bir hayal. Biz Matbuu.com'da girişimcilerin hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olup, onları kendi işlerinin sahibi yapıyoruz" dedi.

Türk halkının alışveriş alışkanlıklarında "ürünü yerinde görmek" olduğunun altını çizen Afşar, bunu da "baskı noktası" sistemine uyarladıklarını vurguladı. Çeşitli lokasyonlarda fiziki baskı noktaları açmanın kendi işinin sahibi olmak isteyenler için sunulan bir sistem olduğunu belirten Afşar şunları söyledi:

"Girişimciler birkaç farklı bütçe modeli ile fiziki baskı noktası kurabilir. İsteyen mevcut bayiler üzerinden online olarak bu işi yapıyor, isteyen de fiziki bayi olarak bulunduğu lokasyonda hizmet veriyor. Aynı zamanda ne kadar baskı siparişi olursa olsun, bulunduğu lokasyondaki 50 metrekarelik işletmesinden Ankara'daki fabrikamıza sistem üzerinden online bağlanarak, yüksek hacimli işlerini dahi rahatlıkla yönetebiliyor. Nasıl ünlü restoran zincirleri varsa, bizim de hedefimiz baskı noktaları zinciri ile Matbuu.com ağımızı genişletmek. Bayilerimiz de işlettikleri baskı noktaları sayesinde hem kendi işini kurmanın keyfini yaşayacak, hem de Türkiye'nin en büyük baskı tesisi ve web to print sisteminin gücünü hissedecek. Bu sayede aylık ciro üzerinden yüzde 70'e yakın brüt karlılıkla, günümüz piyasa şartlarında ciddi kazanç elde edilebilecek. W2P sektörünün Türkiye öncüsü olarak, 4 yıldır büyüyen projemiz Matbuu.com'un herhangi bir e-ticaret sitesi olmadığının altını çizmek isterim. Online olarak tasarladığınız veya daha önce hazırlayıp sisteme yüklediğiniz işleri yüksek kapasite ve en yeni teknolojilerle donattığımız fabrikamızda üretiyoruz. İşte bu üretim süreci ile birlikte; üretim kalitesi, üretim hızı, müşteriye karşı olan tutum ve davranışlar, sipariş verme kolaylığı, takip kolaylığı gibi altyapı gerektiren bir çok sorumluluğu optimum şekilde sisteme entegre ettik."

Onur Afşar, 13-16 Ekim 2016 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi yapılacak 14. Bayim Olur musun? Markalı Bayilik Fuarı'nda sistemi katılımcıları tanıtacaklarını bildirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber