Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 30 Ekim 2014 - 16:43 Yorum: 0

Baykal'ın konuştuğu kürsünün önünde Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının bulunması

CHP Gazipaşa İlçe Bakanı Kocabaş:

Baykal'ın konuştuğu kürsünün önünde Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının bulunması

ANTALYA (AA) - CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Bülent Kocabaş, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın konuşma yaptığı kürsünün önüne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının konulmasıyla ilgili, Kılıçdaroğlu'na en ufak bir eleştiri getirebilecek bilinçli bir tutumlarının mümkün olmadığını bildirdi.

Kocabaş, yaptığı yazılı açıklamada, düzenledikleri dayanışma yemeğinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının salonda konulduğu yerle ilgili bazı çevreler tarafından spekülasyon yapıldığını belirtti.

Salonun makam açısından en uygun yerinin kürsü olduğunun tarafınca tespit edilmesi sonucu fotoğrafın kürsü önüne konulduğunu anlatan Kocabaş, şöyle devam etti:

"Salonda bulunan herkes biliyor ki kürsünün arkasındaki platform, branda bezinden yapılmış ve eğri vaziyettedir. Bu şartlar altında fotoğrafın konulabilecek yer açısından en uygun yerin kürsünün önü olduğu düşünülmüştür. Partimizin önderi genel başkanımıza en ufak bir eleştiri getirebilecek bilinçli bir tutumumuz mümkün değildir. Bu hassasiyetimizi, kamuoyunu yanlış bilgilendirerek farklı amaçlar güdenlere karşı doğru bilgilendirme açısından paylaşma ihtiyacı duyduk."

Kocabaş, yemeğe katılan, telgraf ve telefon mesajı gönderenlere de teşekkür etti.

İlçede düzenlenen yemekte eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın konuşma yaptığı kürsünün önüne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının konulması, sosyal medyada tartışmalara yol açmıştı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber