Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Ekim 2014 - 13:08 Yorum: 0

Baykan Kaymakam Akıl'dan Atabağı beldesine ziyaret

SİİRT (AA) - Baykan Kaymakamı Ufuk Akıl, ilçeye bağlı Atabağı beldesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Kaymakam Akıl, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Nayil Gözütok, İl Genel Meclisi...

Baykan Kaymakam Akıl'dan Atabağı beldesine ziyaret

SİİRT (AA) - Baykan Kaymakamı Ufuk Akıl, ilçeye bağlı Atabağı beldesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kaymakam Akıl, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Nayil Gözütok, İl Genel Meclisi Üyesi Cahit Türköz ve bazı kurum müdürleriyle Atabağı beldesini ziyaret etti.

Beldede kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Bahri Dilmaç'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Akıl, aileye başsağlığı dileğinde bulundu. Daha sonra Zafer İlk ve Ortaokulu ile Atabağı İlk ve Ortaokulu'nda öğretmenlerle bir araya gelen Akıl, öğretmenlerin istek ve sorunlarını dinleyerek ilçe genelinde daha iyi bir eğitim ortamının sağlanması için gerekenleri yapacaklarını söyledi.

Akıl, Çelikli Jandarma Karakol Komutanlığını da ziyaret ederek, vatani görevini yapan askerlerle bir araya geldi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber