Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Temmuz 2014 - 18:13 Yorum: 0

Baykan'da Ramazan Bayramı

SİİRT (AA) - Siirt’in Baykan ilçesinde Ramazan Bayramı kutlama programı düzenlendi.Öğretmenevi'ndeki kutlamada bayram kutlamasına izinli olduğundan dolayı katılamayan Kaymakam Ufuk Akıl,...

Baykan'da Ramazan Bayramı

SİİRT (AA) - Siirt’in Baykan ilçesinde Ramazan Bayramı kutlama programı düzenlendi.

Öğretmenevi'ndeki kutlamada bayram kutlamasına izinli olduğundan dolayı katılamayan Kaymakam Ufuk Akıl, gönderği mesajda şunları kaydetti:

"Dünyada çocukların ve annelerin ağlamadığı, barış ve kardeşliğin hüküm sürdüğü şeker tadında nice bayramlar olmasını diliyorum."

Yerine vekalet eden Kurtalan Kaymakamı M. Mustafa İmamoğlu, bayram kutlamalarına ev sahipliğinde bulundu.

 Baykan’daki bayram kutlamasına Siirt Milletvekili  Afif Demirkıran da katıldı. Baykan halkı ile bayramlaşan Demirkıran, şöyle dedi:

"Öncelikle herkes için bayramın huzurlu, mutlu ve birlik beraberlik içerisinde geçmesini diliyorum. Ancak bu bayram bizim için çok buruk geçiyor, çünkü içimiz kan ağlıyor. Allah’tan tek dileğimiz zalimler ıslah olacaksa olsun; yok olmayacaksa Allah El – Kahar sıfatı ile onları kahretsin. Gazze’de şehit olan müslüman kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bizim duamız ve temennimiz odur ki, dünyanın her yerindeki zulüm altında yaşayan Müslümanlar huzura ve sulha kavuşsunlar. Ancak böyle olduğu takdirde bizler birlik ve beraberlik içerisinde yaşamımızı sürdürebiliriz."

AK  Parti Siirt İl Başkanı Fevzi Sevgili'nin de katıldığı bayramlaşma programına  Baykan AK Parti İlçe Başkanı Nimetullah Gönül, İlçe protokolü katıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber