Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Mart 2015 - 17:13 Yorum: 0

"Bayrak Ana", Çanakkale Emniyet Müdürü Özden'e Türk bayrağı teslim etti

ÇANAKKALE (AA) - "Bayrak Ana" olarak tanınan Gemlikli şair ve yazar Şadiye Bingöl, Çanakkale Emniyet Müdürü Yılmaz Özden'e, Samsun'dan getirdiği Türk bayrağını teslim etti.Bingöl, makamında...

'Bayrak Ana', Çanakkale Emniyet Müdürü Özden'e Türk bayrağı teslim etti

ÇANAKKALE (AA) - "Bayrak Ana" olarak tanınan Gemlikli şair ve yazar Şadiye Bingöl, Çanakkale Emniyet Müdürü Yılmaz Özden'e, Samsun'dan getirdiği Türk bayrağını teslim etti.

Bingöl, makamında ziyaret ettiği Özden'e Samsun Emniyet Müdürlüğünden getirdiği Türk bayrağını teslim etti. Emniyet Müdürü Özden de Bingöl’e başka bir ile götürmesi için Türk bayrağı verdi.

Yılmaz Özden, Bingöl’ün Türkiye’de “Bayrak Ana” olarak tanındığını söyledi.

Ziyareti çok anlamlı bulduğunu belirten Özden, "Ben kendim Samsunluyum. Samsun Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı yer. Çanakkale'de ülkemizin varolma mücadelesinin verildiği yer. Yaptığınız bu görevi çok önemsiyorum. Şerefli bayrağımızı müdürlük binamızın en nadide yerinde sergileyeceğiz" dedi.

Şadiye Bingöl ise Çanakkale'ye çok farklı duygularla geldiğini ifade etti.

Büyük zaferin 100'üncü yılı olmasının ziyaretini dahada anlamlaştırdığına işaret eden Bingöl, "Türkiye'nin birçok noktasına gittim. Çanakkale gerçekten çok farklı. Burada değişik duygular hissediyorsunuz. Samsun'dan yola çıkarken ve Çanakkale'ye varıp toprağa bastığımda bunu daha net anladım. Bayrak sevgim hiç bitmeyecek tükenmeyecek. Ömrüm bitene dek Türk bayrağımızın dalgalanması için mücadele vereceğim" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber