Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 15 Mayıs 2016 - 11:44 Yorum: 0

Bayraklı, Gençlik Festivaline Hazır

Bayraklı Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Gençlik ve Spor Festivali, 19-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bayraklı, Gençlik Festivaline Hazır

Bayraklı Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Gençlik ve Spor Festivali, 19-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivalle ilgili tüm detaylar, www.bayraklifest.com internet sitesinden takip edilebilecek. Yine festival kapsamında 16-18 Mayıs tarihleri arasında ilçe sınırları içerisinde okullarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Bayraklı Belediyesi, Atatürk'ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda muhteşem bir festivalin altına imza atacak. 19-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalle ilgili detaylar, www.bayraklifest.com internet sitesinden takip edilebilecek. Hazırlıklar tamamlanırken, festival kapsamında Bayraklı'da bulunan liseler arasında basketbol turnuvası başladı. 3'e 3 ve tek potada gerçekleştirilen turnuvada ekipler kıyasıya mücadele ediyor.

SOSYAL MEDYADAN TAKİP

Ayrıca festivalle ilgili Facebook, Twitter, Instagram üzerinden açılan #BayraklıFest hatcdag'i ile tüm detaylara ulaşılabilecek, sosyal medya kullanıcıları paylaşımlarda bulunabilecek. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerini haftaya yayan Bayraklı Belediyesi, 16-18 Mayıs tarihleri arasında Bayraklı'da bulunan liselerde farklı programlar düzenleyecek.

EMRE AYDIN KONSERİ GENÇLERİ BEKLİYOR

19-21 Mayıs tarihleri arasında yapılacak festival kapsamında birbirinden ilgi çekici etkinlikler gerçekleştirilecek. Festival 19 Mayıs Perşembe günü saat 15.00'de Havuz Düğün Salonu'ndan Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'na "Ata'ya saygı" yürüyüşüyle başlayacak. Saat 17.00'de ise Mustafa Kemal Spor Salonu'nda adrenali yüksek bir dizi etkinlik düzenlenecek. Aynı gün Bayraklı sahilde zumba gösterileri, freestyle basketbol, akrobasi futbol şov gibi birçok ilgi çekecek etkinlik gençlerle buluşacak. Ünlü sanatçı Emre Aydın, 19 Mayıs akşam saat 20.30'da Bayraklı sahilde şarkılarını gençler için seslendirecek. Festivalin ikinci gününde ise, saat 16.30'da Cihat Kora Anadolu lisesi Tiyatro Grubu'nun "İstanbul Efendisi" isimli tiyatro gösterisi olacak. Saat 19.00'da ise Postacılar Mahallesi Büyük Park'ta etkinlikler düzenlenecek. Mustafa Özarslan, saat 20.30'da Onur Amfi Tiyatro'da bir konser verecek. 21 Mayıs'ta ise festivalin kapanış yürüyüşü yapılacak. Gençler saat 18.30'da Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'ndan Bayraklı sahile yürüyecek. Aynı yerde farklı müzik eşliğinde etkinlikler düzenlenecek. Saat 20.30'da düzenlenecek rap konseriyle festival son bulacak.

FESTİVALE DAVET

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Atatürk'ün 19 Mayıs'ı gençlere armağan ettiğini hatırlatarak, "Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk gençlere her zaman değer verdi ve cumhuriyeti gençlere armağan etti. Biz de belediye olarak cumhuriyete her zaman sahip çıkan gençlerimiz için güzel festival düzenliyoruz. Festival kapsamında birçok etkinliğimiz var. Herkesi bekliyoruz" dedi.

Bayraklı, Gençlik Festivaline Hazır

Bayraklı, Gençlik Festivaline Hazır

Bayraklı, Gençlik Festivaline Hazır

Bayraklı, Gençlik Festivaline Hazır

Bayraklı, Gençlik Festivaline Hazır

Bayraklı, Gençlik Festivaline Hazır

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber