Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:48 Sel suları mahallede paniğe neden oldu00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı
Yerel 14 Mayıs 2016 - 11:48 Yorum: 0

Bayraklı’da Hurda Araç Operasyonu

Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, çevre kirliliği oluşturan ve ulaşımı engelleyen terk edilmiş hurda araçlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bayraklı’da Hurda Araç Operasyonu

Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, çevre kirliliği oluşturan ve ulaşımı engelleyen terk edilmiş hurda araçlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bayraklı ilçesinde, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ve oluşturduğu gezici ekip ile boş alan, park ve yol üzerine bırakılan 45 aracı tespit eden Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, araçları çekici vasıtasıyla Doğançay'da bulunan hurda araç otoparkında topladı. Ayrıca ekipler, bu araçların madde bağımlılarında mekanı haline gelmemesi için çeşitli önlemler aldı.

Terk edilmiş hurda araçların çevrede kötü görüntüye yol açtığını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Hurda araçlar sadece kötü görüntüye yol açmıyor. Ulaşımı engellediği gibi farklı amaçlarla kullanılabiliyor. Ayrıca çevrede oluşacak yangınlarda tehlike arz ediyor. Trafikten men edilmiş bu araçları duyarlı vatandaşlarımızdan gelen bilgiler ve ekiplerimizin çalışması sayesinde bunları alarak hurda araç otoparkına kaldırıyoruz. Bu çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz" dedi.

Bayraklı’da Hurda Araç Operasyonu

Bayraklı’da Hurda Araç Operasyonu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber