Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Temmuz 2016 - 10:24 Yorum: 0

Bayraklı’da sabah sporu

Bayraklı Belediyesi; genç, yaşlı demeden her yaş grubundan vatandaşın spor yapması için teşvik ediyor.

Bayraklı’da sabah sporu

Bayraklı Belediyesi; genç, yaşlı demeden her yaş grubundan vatandaşın spor yapması için teşvik ediyor. Özellikle kadınlar, sabahları spor hocası eşliğinde Bayraklı sahilde bir araya gelerek egzersiz yapıyor. Kadınlara, zaman zaman eşleri de eşlik ediyor.

Spor alt yapısına ve sporculara verdiği destekle adından söz ettiren Bayraklı Belediyesi, açtığı spor okullarıyla çocuklar ve gençler için farklı alternatifler sunuyor. Bunun yanı sıra özellikle ev hanımlarının, güne zinde başlaması ve vakitlerini sporla değerlendirmeleri için Bayraklı sahilde ve Ümit Boz Spor Tesisleri'nde sabah sporuna davet ediliyor. Kadınlar, sabahın erken saatlerinden itibaren eşofmanlarını giyerek, egzersiz hocalarının öncülüğünde vücutlarını çalıştırıyor.

Başkan Karabağ yalnız bırakmadı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı sahilde spor yapan vatandaşlarla sohbet etti. Karabağ, zaman zaman sabah spor programına kendisinin de katıldığını belirterek, "İlçemizdeki kadınlar, sabahın erken saatlerinde buraya gelerek sabah sporu yapıyorlar. Buradaki görüntü gerçekten çok güzel. Buraya gelen ev hanımlarımız aynı zamanda anne. Bu açıdan da çocuklarına çok güzel örnek oluyorlar. Spor, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olmalı. Biz de bunun için projeler üretiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber