Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 02 Aralık 2016 - 16:18 Yorum: 0

Bayram Bektaş: "Denizlispor maçı bizim için çok önemli"

Galatasaray maçının geride kaldığını ifade eden Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Denizlispor karşılaşmasının kendileri için çok önemli...

Bayram Bektaş: 'Denizlispor maçı bizim için çok önemli'

Galatasaray maçının geride kaldığını ifade eden Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Denizlispor karşılaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

TFF 1. Lig'de mücadele eden Elazığspor'da, dün başlayan Denizlispor maçı hazırlıkları bugün de devam etti. Tam kadro olarak antrenmana çıkan bordo-beyazlı ekip ısınma çalışmalarının ardından taktik çalıştı. Yorucu bir haftayı geride bıraktıklarını belirten Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, sürecin kendileri için güzel olduğunu ifade etti. Galatasaray maçını oynarken Denizlispor'u düşünerek sahaya çıktıklarını aktaran Bektaş, "Her zaman söylemiştim, lig bizim için daha önemli. Galatasaray maçını ne kadar önemsemiyorum desem de, Elazığ'ı temsil ettiğimiz için elimizden gelenin en iyisin yapmak istediğimizi söylemiştik. O maçta antrenmanlarda ne konuştuysak futbolcularım onları yaptı. Bu da bizi çok mutlu etti. Maçın geneline baktığımız da da Galatasaray'dan daha net pozisyonlar yakaladık. İlk 11'i sahaya sürerken Denizlispor maçını düşündük. Çünkü bir tane cezalı veya eksik oyuncunun etkileyeceğini biliyorduk, çok şükür bunu güzel bir şekilde atlattık" dedi.

Denizlispor'un kendileri için çok önemli bir karşılaşma olduğuna değinen Bektaş, "Bizim de artık alt sıralardan üste tırmanma maçımız. Biz her maçı final maçı olarak görüyoruz. Futbolcularımızla toplantı yaptık, herkesin ayaklarının yere basması lazım. Herkes bunun bilincinde, çalışmalarımız da ona göre sürüyor" diye konuştu.

Bugün taktik antrenmanı yaptıklarını da anlatan Bektaş, yarın ter antrenmanı ile Denizlispor maçı hazırlıklarını tamamlayacaklarını kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber