Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 20 Ağustos 2018 - 00:23 Yorum: 0

Bayram Bektaş: “Kendi oyunumuzu oynadık”

Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş, 1-0 mağlup oldukları Galatasaray maçının ardından konuştu.

Bayram Bektaş: “Kendi oyunumuzu oynadık”

Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş, 1-0 mağlup oldukları Galatasaray maçının ardından konuştu. Kendi oyunlarını oynadıklarını söyleyen ve oyuncularını tebrik eden Bayram Bektaş, kaleci Göktuğ'un da çok iyi bir maç çıkardığını söyledi.

Basın toplantısında mücadeleyi değerlendirerek sözlerine başlayan Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş, "Üzgünüz. Mücadeleye baktığımızda, buraya kendi oyunumuzu oynamaya geldik, öyle de yaptık. Rakibimiz evinde kaybetmeyen bir takım ama biz kendi oyun mantalitemizi yansıtmak için sahaya çıktık. Daha fazla koşan taraftık, daha fazla pozisyona giren taraftık. Hep atak futbol oynadık. Sayısal olarak üstümüze fazla gelen bir rakip vardı. Çalıştıklarımız oturdu diyebilirim ama sonuçlandırmada eksik kaldık. Yine gol ararken, kontradan gol yedik. İkinci yarıda kendi futbolumuzu oynadık. İkinci yarı topa sahip olma farkını da düşürdük. Yine golü aradık, yine net gol pozisyonlarımız var. Ben bile zıpladım gol diye. Ben oyuncularımı kutluyorum. Ben bu mücadelede en az bir puan hakkımız olduğunu düşünüyorum. Üzgünüz ama kendi oyunumuzu oturtuyoruz. Borges de takıma çabuk adapte oldu. Üç oyuncu eksik çıkmamıza rağmen onların yerine oynayan oyuncuları kutluyorum. Bizim futbolcularımız bu mücadeleyi verdikten sonra, bir iki hafta sonra umarım şeytanın bacağını kırarız" açıklamasını yaptı.

"Göktuğ görevini iyi şekilde yaptı"

Beto'nun yerine kaleyi koruyan Göktuğ'la ilgili bir soruyu yanıtlayan Bayram Bektaş, "Göktuğ iyi bir kaleci. Geçen sene bir alt ligde gayet başarılı bir sezon geçirdi. Bugün de inanılmaz kurtarışlar yaptı. Görevini yaptığını düşünüyorum. Tebrik ettim" derken, maç sonrasında hakeme itirazıyla ilgili olarak da "İkinci yarıda 6 tane oyuncu değişikliği, 1 ya da 2 kez VAR'a bakıldı, Halil'in de yerde kaldığı bir süre vardı. Hakeme gidip bunun hakkı 4 dakika mı diye sordum. Kendine göre haklı sebepleri vardı. Ben de tebrik ettim kendisini, gayet iyi bir maç yönettiğini söyledim" açıklamasını yaptı. Son olarak takımın hedefiyle ilgili konuşan Bektaş, "Bu seneye geçiş sezonu olarak bakıyoruz. Ben mali kriterlere giremem. Bu sene hedefimiz ligi bitirebileceğimiz en iyi yerdir. Geçen sene çok başarılı bir Göztepe vardı ve ligi 6. Sırada bitirdi. Bu sene ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirip, önümüzdeki sene ileriyi rahat görebileceğimiz bir noktada olmak istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber