Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Ekim 2016 - 13:25 Yorum: 0

Bayram, dünyaca ünlü rekortmenlerle yarışacak

Bu yıl 5'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Darıca Yarı Maratonu'nda, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u temsil edecek olan başarılı sporcu Ahmet Bayram...

Bayram, dünyaca ünlü rekortmenlerle yarışacak

Bu yıl 5'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Darıca Yarı Maratonu'nda, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u temsil edecek olan başarılı sporcu Ahmet Bayram hazırlıklarını tamamladı. Dünyaca ünlü rekortmen atletlerin de katılacağı yarıştan, yeşil-beyazlı sporcu madalyayla dönerek Manisalıları bir kez daha gururlandırmayı hedefliyor.

Uluslararası Darıca Yarı Maratonu 9 Ekim Pazar günü, dünya çapında birçok sporcunun katımıyla gerçekleşecek. Bu önemli spor organizasyonunda Manisa Büyükşehir Belediyespor'u temsil edecek olan Ahmet Bayram, 5 bin metre ısınma ve jog koşularıyla hazırlıklarını tamamladı. Dünyaca ünlü rekortmen atletlerin yanı sıra ülkemizi olimpiyatlarda temsil eden sporcuların da yarışacağı maratonda, yeşil-beyazlı sporcu Ahmet Bayram da Manisa için koşacak.

Zaferle dönmeyi hedefliyor

Uluslararası Darıca Yarı Maratonu'nda, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u en iyi şekilde temsil ederek madalyayla dönmeyi hedeflediğini belirten Bayram, "Kenya'nın dünyaca ünlü atletleri Elias Kemboi, Kippop Limo'nun yanı sıra ülkemizi olimpiyatlarda temsil eden sporcularımız Özlem Kaya ve Serkan Kaya'nın da koşacağı yarışta Manisa'mızı en iyi şekilde temsil edeceğim. İnşallah bu yarıştan da güzel bir zaferle Manisa'ya döneceğim. Bu anlamda bana verilen destekler nedeniyle de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün başta olmak üzere, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanımız Mehmet Güzgülü ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Başarılar diledi

Yeşil-beyazlı sporcu Ahmet Bayramın elde ettiği başarıların kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş ise, "Uluslararası Darıca Yarı Maratonu'nda da sporcumuz Ahmet Bayram'ın önemli dereceyle döneceğini düşünüyorum. Bugüne kadar elde ettiği önemli derecelerle bizlere büyük gurur yaşatan sporcumuz Ahmet Bayram'a, Darıca'da yapılacak olan yarışta başarılar diliyorum" ifadelerinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber