Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Eylül 2016 - 18:23 Yorum: 0

Bayram öncesi hasta ziyareti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Kurban Bayramı öncesi hastaneleri gezerek servislerde yatan...

Bayram öncesi hasta ziyareti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Kurban Bayramı öncesi hastaneleri gezerek servislerde yatan hastaları ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Kurban Bayramı öncesi hastaneleri gezerek servislerde yatan hastaları ziyaret edip bayramlarını kutladı. Hastalarla yakından ilgilenen Fakıbaba ve Demirkol, herhangi bir sorun ve sıkıntıları olup olmadıklarını sorduktan sonra geçmiş olsun dileklerinde bulunup bayramlarını kutladı.

Aşevini ve esnafı ziyaret etti

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol daha sonra ilçede bulunan esnafı ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Vatandaşlarla ve esnafla bir süre sohbet eden Demirkol, daha sonra ise Aşevi Derneğine gitti. Burada yetkililerle görüşen Demirkol, Aşevi Derneği tarafından bayramda yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bayram öncesi hasta ziyareti

Bayram öncesi hasta ziyareti

Bayram öncesi hasta ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber