Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Haziran 2016 - 10:53 Yorum: 0

Bayram Öncesi Sahte Paralara Dikkat

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir esnaf, yaklaşan bayram öncesi sahte paralara karşı diğer esnaf arkadaşlarını uyardı.

Bayram Öncesi Sahte Paralara Dikkat

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir esnaf, yaklaşan bayram öncesi sahte paralara karşı diğer esnaf arkadaşlarını uyardı. Geçtiğimiz gün bozmak için vatandaştan aldığı 100 liranın daha sonra kontrol ettiğinde sahte olduğunu fark eden Ömer Alkış, polise giderek şikayetçi oldu.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gün Ömer Alkış isimli esnafın Uzun Sokak'taki iş yerine gelen bir kişi, eşine pazar parası vereceğini belirtip Alkış'tan elindeki 100 lirayı bozmasını istedi. 100 lirayı alıp yerine bozuk para veren Alkış daha sonra parayı kontrol ettiğinde sahte olduğunu fark etti. Alkış kendisine sahte para veren kişi hakkında polise şikayetçi oldu.

Ömer Alkış, "Sıcağın ve orucun etkisi ile gaflete düştüm. Özellikle bayram yaklaşıyor, oruç var dikkatli olun. Zaten esnaf zor günler yaşıyor. Bir de bu olayla etkilenmesinler. Bence herkes birbirini bu sahte para konusunda uyarırsa bir sorun olmaz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber