Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Eylül 2016 - 11:24 Yorum: 0

Bayramda Hayvan Oteli’ne büyük ilgi

Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Hayvan Oteli, bayram tatilinde tam kapasiteyle...

Bayramda Hayvan Oteli’ne büyük ilgi

Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Hayvan Oteli, bayram tatilinde tam kapasiteyle hizmet veriyor.

Sokak hayvanlarının yanı sıra sahipli hayvanlara yönelik hizmetlerle Türkiye'ye örnek olan Nilüfer Hayvan Oteli, yaz aylarının vazgeçilmez adresi oldu. Hayvan sahiplerinin tatillerini daha huzurlu geçirebilmeleri için uygulamaya konulan Hayvan Oteli, kurban bayramı öncesinde de tam kapasiteye ulaştı. Her yıl olduğu gibi bu sene de evcil hayvanları ağırladıklarını ifade eden Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Fikriye Eker, "Toplam 25 locası olan tesisimizde bir yaşını doldurmuş, aşıları tam evcil hayvanları ağırlıyoruz. Yaz aylarında olduğu gibi ramazan ve kurban bayramlarında da büyük ilgi gördük. Bayramdan iki hafta önce rezervasyonlarımız doldu. Otelimizde kalan hayvanlarımız kuru mama ile beslenmekte ve iki günde bir odalarının dezenfeksiyonları yapılmakta. Otelimizin günlüğü sadece 15 TL. Otelimize hayvanlarını emanet etmek isteyenler 15 gün öncesinden rezervasyon yaptırmalı. Evdeki ilgiyi aratmayan bir ortamda, hayvan bakımı konusunda profesyonel ekibimizle sıcak bir yuva imkanı sağlıyoruz" diye kaydetti.

Bayramda Hayvan Oteli’ne büyük ilgi

Bayramda Hayvan Oteli’ne büyük ilgi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber