Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 10 Eylül 2016 - 11:28 Yorum: 0

Bayramda sağanak yağmur geliyor

Meteoroloji Adana 6. Bölge Müdürlüğü, Doğu Akdeniz ve Gaziantep'te Kurban Bayramı'nda kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini...

Bayramda sağanak yağmur geliyor

Meteoroloji Adana 6. Bölge Müdürlüğü, Doğu Akdeniz ve Gaziantep'te Kurban Bayramı'nda kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirerek, vatandaşları uyardı.

Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, mevsim normallerinin 2 ile 4 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarında hafta sonunda önemli bir değişiklik olmayacakken, bayramla birlikte hava sıcaklıklarının düşeceğini ve mevsim normallerine düşeceği bildirildi. Hafta sonu Mersin, Adana, Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Kilis ve Gaziantep'te hava parçalı ve az bulutlu geçecek. Yapılan son analiz ve tahminlere göre, bayramın birinci günü Mersin'in yüksek kesimlerinden başlayarak, 2., 3., 4. gün Mersin, Adana, Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Kilis ve Gaziantep'te sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Kuvvetli yağışların etkisini Cuma gününe kadar sürdürmesi bekleniyor.

Meteoroloji yetkilileri, söz konusu 7 ilde yaşayan vatandaşları, kuvvetli yağış nedeniyle meydana gelebilecek su baskını, ani sel, yıldırım tehlikesi, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı uyararak, bu gece ve yarın sabaha kadar dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber